Siemens trouba a sporák trouba Plechy varná deska sortimentu doplněk,Pečicí papír nepřilnavá,koláč Spouštěč tenké Litinový deska s prohlubní dort Hebe plech koláč Zachránce

AK země Mark Design Cake šablony pro Royal Icing Cake dekorace Rating šablony pro malba pekařství Plast pro předlohy 5ks B075NL86BL

  • Kód: B075NL86BL
  • 967 Balení skladem
barva:
    • AK země Mark Design Cake šablony pro Royal Icing Cake dekorace Rating šablony pro malba pekařství Plast pro předlohy 5ks B075NL86BL
    • Kela Maribor gumová stěrka na těsto s dřevěnou rukojetí béžová 28 5cm B000UMLWE6
    • APS obracečka linku 10x 11 5cm délka 52cm 18 8Litinový B004UAGYJ2
    • Mercer Culi praní Litinový Těžká Turner špachtle vícebarevná B00DT1XDY2
    • Baker Boutique Küche Silikon Löffelablage Set von 5hitzebeständig Silikon Halter Pfannenwender Küchenutensilien Küche Tool grün blau orange gelb rot B0788NH7GG
    • L️ 240603 Smart Tool obracečka ze silikonu 32 5 cm B07P9T5DCZ

Kč1,937.10  Kč394.13
Ušetříte: 80% z ceny

Přidat do košíku:

  • Přesnost Sgeschni pokročilé, robustní plast šablony s extrémně jemné detaily, pro opakovanému použití.

  • Celková velikost: 21,6 x 11,4 cm, 21,6 x 14,7 cm, 21,6 x 11,9 cm.

  • Velikost vzoru: 19,8 x 12,7 cm; 19,8 x 14,9 cm; 19,8 x 10,6 cm.

  • Flexibilní, snadno se používá, snadno s extrémně jemné detaily.

  • Pro jednoduché dekorace položit a s práškového cukru nebo posypat kakaový prášek nebo s potravinami barva Uebermalen.

  • Přesný laserový řez, z 10 mm silného, odolným plast v potravinářské kvality, vhodné pro opakovanému použití, pro strukturovaná designech a Airbrushing.
    Z potravinářského plastu pro profesionální výsledky při zdobení dortů a sušenek. Vhodné také pro kutilské práce, jako např. malba, kartáče, struktura technika a více.
    vrstvu z cukrovou propůjčuje každému koláč exkluzivní vzhled. Pro skvělý povrch byste měli dodržovat u fondán následující, důležité informace:
    1. Vložte šablona přesně na fondán (cukrová pasta) na. Nejlépe použijte již hotové fondán deka.
    2. správné konzistenci Fondants.
    Technika:
    1. fondán:
    Šablona se přímo na koláče, resp. položte Ausgerollte modelovací hmota. fixujte šablona se trochu glazura na modelovací hmota. Naneste na cukrovou s špachtle nebo nůž rovnoměrně na šablony. Uvolněte šablona opatrně a Bewundern je výsledkem.
    2. lesk prachem:
    Šablona na, s fondán koláč, s váleček přes šablona opatřeném stropní kolečka, bílý rostlina tuku na, vzor natírání, poté s měkkým štětec s lesk prachem Bestaeuben.
    3. čokolády:
    Vložte šablona na váš čokolády patice, ujistěte se, že je Geschmolzene čokoláda tekutý, ale nejsou horká, protože jinak vaše čokolády bázi taví. Naneste Geschmolzene čokoláda na šablony
    4. posyp moučkovým cukrem/kakaový prášek:
    Šablona na Back zboží položit a s trochu pudr cukr/kakaový prášek Bestaeuben.
    Nejlepší efekt dosáhnete s málo prášek. Příliš mnoho prášek rozlije se při Zartesten větru nádech a váš pečivo vypadá krásně.
    Upozornění:
    Manuální měření výrobku může vést k odchylkám od 1 – 2 cm.
    Barevné odchylky jsou možné z Anzeigetechnischen důvodů.

    AK země Mark Design Cake šablony pro Royal Icing Cake dekorace Rating šablony pro malba pekařství Plast pro předlohy 5ks B075NL86BL